GRATIS De blije doos

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

GRATIS zwanger & babybox

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

GRATIS babydozen

Als je zwanger bent, kan je GRATIS babydozen aanvragen. Hierin zitten spulletjes voor jou en je baby. Deze spulletjes zijn leuk en handig. Wij hebben hier een aantal babydozen op een rijtje gezet. En andere gratis baby producten.

De blije doos

Als je zwanger bent kun je de blije doos aanvragen. In deze doos zitten hele leuke spulletjes van o.a. Prenatal, Nutricia, Pampers en Bibi.

Zwanger & Babybox

Deze 2 boxen kun je aanvragen als je zwanger bent. Voor jezelf en voor je baby een box! In deze doos krijg je kortingsbonnen, tijdschriften en producten van o.a. Difrax en Pampers.

Kwebbels kinderboekenpakket

Kwebbels Kinderboeken stelt met veel zorg elke maand een selectie van de leukste kinderboeken samen. Hiermee kunnen ouders maar ook opa's en oma's voorlezen uit de mooiste voorleesboeken, samen lachen, kijken en zoeken. Het kinderboekenpakket wordt volledig aangepast aan het niveau van een kind. Ieder boekenpakket bevat minimaal 4 boeken: zoekboekjes, voorleesboeken en knutselboeken.

Kaartje2go GRATIS proefdruk

Natuurlijk wil je het mooiste geboortekaartje voor je kindje. Bij Kaartje2go kun je daarom gratis een proefdruk laten maken van je geboortekaart! Bij Kaartje2go is je proefdruk ook ECHT gratis. Dit betekent dat er achteraf geen onverwachte verzendkosten in rekening worden gebracht.