GRATIS De blije doos

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

GRATIS zwanger & babybox

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

De kleine gaat mee naar huis

De kleine gaat mee naar huis

Alles is goed verlopen en met de kleine gaat ook alles goed. Jullie mogen als gezin het ziekenhuis verlaten en gaan naar huis. Kersverse papa maak je borst maar nat! Het echte werk begint hier en nu!

De eerste dagen heb je geluk, want de kraamhulp is aanwezig. Je wordt min of meer gered. De kraamhulp legt je van alles uit, en onder de ogen van de kraamhulp doe je allerlei verzorgingstaken.

Slapen, eten en die luiers

Heel simpel dit is wat je kleintje op dit moment doet. Slapen, eten, poepen en plassen! En die lucht van die luiers… Wen er maar alvast aan papa! Dit is de dagelijkse kost in de eerste periode.

Weinig slapen en moe

Het kan ook niet anders, maar dit zal je ervaren. Weinig slapen en erg moe. Dit is iets wat er helemaal bij hoort in de eerste periode. Maar het komt allemaal goed! Hou dat vast. Blijf ten alle tijden genieten van je kleine wonder.

De kleine is de nummer 1

Van je partner moet je niet te veel verwachten, zij zal zich continu bezighouden met zichzelf en jullie kleine. Jij als papa bent nu even vergeten en bij zaak. Maar dit is heel normaal. Alles draait om de kleine. Na verloop van tijd zal alles weer bijtrekken, kop op, het komt allemaal weer goed!

Tijd met je partner

Er is een heleboel gebeurd en veranderd in jullie leven. Jullie zijn nu een gezin. De eerste maanden zullen jullie nauwelijks tijd met elkaar hebben. En toch is dit heel belangrijk. Het kan geen kwaad om na verloop van tijd eens te kijken voor een oppas in de avond. Zodat jij met je partner er even uit kunt. En als je dan met zijn tweeën even op pad bent, praat dan niet over al die luiers en slapeloze nachten. Maar maak er met zijn tweeën een mooie avond van. Deze tijd is heel belangrijk voor jullie relatie. Er is een heleboel veranderd, je hebt een gezin. Maar ook nog een relatie met je partner!