GRATIS De blije doos

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

GRATIS zwanger & babybox

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl
Zwangerschap

Tips om je vruchtbaarheid te optimaliseren

Je wilt graag zwanger worden, maar het gaat nog niet voorspoedig. Wij hebben enkele tips om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

Houd je cyclus bij

Hou continu je cyclus bij. Zo kom je te weten wanneer je eisprong is. Je kunt ook gebruik maken van onze tool om je ovulatie te berekenen.

Slik vitaminen

Je hebt allerlei vitaminen die je kunt nemen als je zwanger wilt worden, een van de belangrijkste is foliumzuur. Met foliumzuur start je gebruikelijk voordat je zwanger bent, tot en met de tiende week van je zwangerschap.

Eet gezond

Eigenlijk heel simpel en begrijpelijk. Goede en gezonde voeding is belangrijk, zeker wanneer je graag zwanger wilt worden. Sla een rondje fast food over, pak niks uit de frituur. Maar eet gewoon gezond.

Seks op het juiste moment

Als je weet wanneer je eisprong is, Weet je automatisch dat je in die periode seks zou moeten hebben. Je kunt onze tool gebruiken om je ovulatie te berekenen. Uiteraard kun je ook een ovulatie test kopen bij de drogist.

Enkele tips zijn ook van belang voor je partner. Want zwanger worden doe je niet alleen. Het zou voor je partner ook goed zijn om een goed en gezond eetpatroon te hebben en natuurlijk de vitaminen op pijl te hebben.

Dave Gerrits

Dave Gerrits

Eigenaar / Oprichter