GRATIS De blije doos

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

GRATIS zwanger & babybox

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

Over ons

Wie is Babygeboorte.nl?

De eigenaar van Babygeboorte.nl is Dave, Hij begon aan Babygeboorte in het najaar van 2013 (22 oktober 2013). Dave kwam op het idee om een baby informatie website op te richten toen Heidi (partner van Dave) zwanger was van hun eerste kindje.

Wat is Babygeboorte.nl?

Het doel van Babygeboorte.nl was om zoveel mogelijk betrouwbare informatie aan te bieden over zwanger worden, de zwangerschap, de bevalling en je baby. En dit is gelukt! Babygeboorte.nl is een informatie website die volstaat voor zeer uitgebreide en betrouwbare informatie. En alle informatie wordt continu bijgehouden en indien nodig geupdated.

De eerste jaren van Babygeboorte.nl

Vanaf de lancering was Babygeboorte.nl een groeiende website. Er werd een groot publiek bereikt, met dagelijks vele bezoekers. Een geslaagde start! Dave regelde de website in zijn eentje, en na de geboorte van zijn zoon werd het steeds lastiger en moeilijker om continu bezig te zijn met Babygeboorte.nl. Dit omdat zijn zoontje ziekenhuis in en uit ging. Uiteindelijk heeft Dave na ruim 2,5 jaar (in 2016) moeten besluiten Babygeboorte.nl offline te halen. Het was niet langer mogelijk de zorg voor zijn zoontje te combineren met Babygeboorte.nl.

24×7 zorg voor zijn zoontje

Daan (zoontje) is een bijzonder jongetje. Daan heeft een zeer zeldzame chromosoom afwijking, waarbij zover bekend hij de enige is met deze afwijking. Door zijn afwijking kan hij niet zitten, niet staan, niet lopen en niet praten. En heeft hij nog een aantal beperkingen en is hij rolstoel gebonden. Door deze hele situatie moest Dave in 2016 stoppen met Babygeboorte.nl Daan zal altijd 24×7 zorgbehoevend zijn, dit doen zijn ouders tot op de dag vandaag nog steeds zelf. Natuurlijk zijn er ook momenten dat er ruimte is, en die ruimte wordt o.a. gestoken in Babygeboorte.nl.

Babygeboorte.nl is terug in januari 2019!

Nu enkele jaren verder, met nog meer ervaring, is er ruimte gevonden om Babygeboorte.nl een comeback te laten maken. Maar nu samen met zijn partner Heidi. Vanaf januari 2019 is Babygeboorte.nl, Dave en Heidi. Met ze tweeën werken ze aan deze informatie website. Nu met jarenlange ervaring. Maar ook ervaring op een gebied waar ze zich mee kunnen onderscheiden van alle andere baby en zwanger websites. Namelijk afwijkingen & syndromen. Hun zoontje heeft een zeldzame afwijking en in de afgelopen jaren hebben ze als ouders heel veel kennis en expertise hierover opgedaan. En tot op de dag vandaag wordt de kennis en expertise op dit gebied alleen maar groter.

Het doel van Babygeboorte.nl

Ons doel is helder. Nog steeds een website aanbieden met een  compleet aanbod aan informatie over zwanger worden, zwangerschap, de bevalling en de baby. Maar ons onderscheiden door al onze kennis te delen op het gebied van afwijkingen en syndromen. Juist omdat hier niet uitgebreid over geschreven wordt op het internet. En het op andere gerelateerde websites die er wel tijd aan besteden zeer oppervlakkig is.

Heeft u nog vragen? Dan bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.