GRATIS De blije doos

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

GRATIS zwanger & babybox

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl
Baby

Geen zin in seks na de bevalling

Geen zin in seks na de bevalling. Het komt vaker voor dan we denken. Maar het is ook niet zo raar. De vrouw is bevallen en krijgt het advies mee de komende weken geen seks te hebben. Terwijl de man er alweer helemaal klaar voor is.

Je wilt graag slapen

Dat is niet gek. Met in het achterhoofd nog de laatste weekjes zwangerschap, de bevalling die volgde. En vervolgens de verzorging van de baby en de korte nachten. Dit alles zorgt ervoor dat je oververmoeid raakt. Dan is het ook niet heel gek dat wanneer je eindelijk rustig in bed ligt ook gewoon graag wilt slapen!

Hormonen

Ook de hormonen spelen een rol. Nu niet zo zeer dat je last hebt van allerlei zwangerschap kwaaltjes. Maar nu zorgen de hormonen ervoor dat je een verlaagd libido hebt. Met de tijd zal dit weer normaliseren.

Geen aantrekkelijk lichaam

Je zwangerschap, de bevalling en je pasgeboren baby laten ook hun sporen achter. En dan nog de overtollige kilo’s die er maar niet af willen. En dan nog niet te beginnen over de slapeloze nachten, die ervoor zorgen dat je inmiddels de wallen onder je ogen hebt. Dan is het niet gek dat je jezelf niet aantrekkelijk vindt. Ook dit trekt allemaal weer bij als je dagelijks leven in rustig vaarwater terecht komt.

Lekkende borsten

Je geeft je pasgeboren baby borstvoeding. Dus op dat gebied gebeurt er van alles. Maar je man is helemaal weg van die grote borsten. Maar jij bent juist bang dat ze gaan lekken tijdens een ongewenst moment. Juist daarom is het een no go! En mag op dit moment alleen je kleintje ervan genieten.

Dave Gerrits

Dave Gerrits

Eigenaar / Oprichter