GRATIS De blije doos

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

GRATIS zwanger & babybox

Vraag hem nu aan!
Babygeboorte.nl

Babygeboorte zoekt bloggers

Babygeboorte.nl zoekt bloggers. Hou je van schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar (toekomstige) mama’s en papa’s die graag willen schrijven over zichzelf, of juist graag schrijven over de onderwerpen zwanger worden, de zwangerschap, de bevalling en je baby. Zolang het maar binnen babygeboorte.nl past. Ook zwangerschap, bevalling blogs zijn van harte welkom. Ook deskundige zijn natuurlijk welkom.

Vast bloggen of gast bloggen?

Beide is mogelijk. Wil je af en toe een keer een artikel leveren dan past een gast blogger het best bij je. Wil je graag regelmatig een artikel plaatsen, dan past vast bloggen het beste.

Werkwijze?

De werkwijze is vrij simpel. Gast bloggers kunnen hun artikel naar ons mailen. Wij zorgen dan voor de plaatsing. Je levert dan een artikel aan met minimaal 1 foto / afbeelding (die rechtenvrij is).

Ga je vast bloggen kan het op dezelfde manier als een gast blogger, maar ook een mogelijkheid is dat je een inlog krijgt op onze website. Dan kun je zelf inloggen en het artikel plaatsen / inplannen. En een foto / afbeelding uploaden naar onze server.

Credits / vergoedingen?

Helaas kunnen wij je geen vergoeding bieden. Wij waarderen het enorm dat je je eigen kennis wilt delen op onze website. Uiteraard staat wel je eigen naam, website en eventuele social media kanalen onderaan het artikel vermeld.

Hoe aanmelden?

WIl je graag gaan bloggen voor babygeboorte.nl dan vinden wij dat helemaal geweldig en leuk! Aanmelden kan door ons een mail te sturen. info@babygeboorte.nl

Nadat wij je mail hebben ontvangen, nemen we contact met je op.